La comissió de festes i voluntariat té com a objectius principals, col.laborar amb l’equip docent del centre, en totes i cadascuna de les activitats lúdico- festives que es programen durant l’any lectiu.
Organitzar les festes tradicionals de la nostra ciutat ( Nadal, Falles, Carnestoltes, Pasqua) i crear unes altres amb contingut reivindicatiu i de visibilitat( Fira de les Nacions, Festa de les Famílies) i per descomptat la gran festa de fi de curs en la que tots els anys es dona la benvinguda al nou alumnat i s’acomiada amb orgull i esperança a la generació que ix.

La figura del Voluntariat es crea per promocionar la participació a la mida de les famílies, es a dir, participació puntual, per festes, per actuacions en la millora del centre…Intenta que les famílies puguen col·laborar alguna vegada en la seua estada al centre, o que col·laboren de manera contínua si és possible, intentant fer sempre de la nostra escola una gran família participativa.

……

La Comisión de Fiestas y Voluntariado tiene como objetivos principales: colaborar con el equipo docente del centro, en todas y cada una de las actividades lúdico festivas que se programan durante el año lectivo.
Organizar las fiestas tradicionales de nuestra ciudad (Navidad, Fallas, Carnaval, Pascua) y crear otras con contenido reivindicativo y de visibilidad (Feria de las Naciones, Fiesta de las Familias) y por supuesto la gran fiesta de fin de curso en la que todos los años se da la bienvenida al nuevo alumnado y se despide con orgullo y esperanza a la generación que sale.
La figura del Voluntariado se crea para promocionar la participación a la medida de las familias, es decir, participación puntual, para fiestas, para actuaciones en la mejora del centro … Intenta que las familias puedan colaborar alguna vez en su estancia en el centro, o que colaboren de manera continua si es posible, intentando hacer siempre de nuestra escuela una gran familia participativa.

Anuncios

Contacte

ampa.maxaub@gmail.com

ampa.maxaub@gmail.com

Atenció a les famílies

A partir del 3 d’Octubre

Dilluns a Dijous 
Lunes a jueves

17 a 18:30 h

Fitxa d´inscripció – Ficha de Inscripción

2018-2019

Web del centro

Camiseta/Samarreta

Samarreta Max Aub

Mànega llarga i curta, 6€

Participa

Menú escolar

Calendario Escolar

Unidos con Etiopía

Entradas

noviembre 2018
L M X J V S D
« Oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Anuncios

A %d blogueros les gusta esto: