La Comissió d’Activitats Extraescolars gestiona totes les activitats que realitza l’alumnat del CEIP Max Aub fora del seu horari escolar. La comissió detecta les necessitats de les famílies pel que fa a la conciliació de la vida laboral o els interessos en activitats concretes, busca empreses que les organitzen, es coordina amb la direcció del centre i fa el seguiment de les activitats.
Les activitats extraescolars del CEIP Max Aub del curs 2016-2017 són:
– Escola Matinera: servei que permet l’entrada a l’alumnat en tres franges horàries, a les 7,45 h, a les 8 h o a les 8,20 h.
– Activitats a l’hora del menjador i per la vesprada d’octubre a maig: contacontes, anglès, teatre, kidsbrain, art i dibuix, escacs, robòtica, música, guitarra, batucada, ioga, futbol, bàsquet, patinatge i tennis.
– Tallers en dies laborables no lectius: Nadal, Pasqua, juny i setembre.
– Campament d’estiu: la darrera setmana de juny s’organitza un campament d’estiu, el curs 2015-2016 va tindre lloc a Les Alcusses, Moixent.

Per a poder participar en les activitats que organitza la Comissió d’Activitats Extraescolars, l’alumnat ha de ser soci/a de l’AMPA.

Us convidem a participar en aquesta comissió i que aporteu les vostres idees i ganes de col·laborar amb l’escola dels vostres fills i filles.

Si voleu més informació, escriviu un correu a extraescolars.ampamaxaub@gmail.com.

————

La Comisión de Actividades Extraescolares gestiona todas las actividades que realiza el alumnado del CEIP Max Aub fuera de su horario escolar. La comisión detecta las necesidades de las familias en cuanto a la conciliació de la vida laboral o los intereses en actividades concretas, busca empresas que las organicen, se coordina con la dirección del centro y hace el seguimiento de las actividades.

Las actividades extraescolares del CEIP Max Aub del curso 2016-2017 son:
– Escola Matinera: servicio que permite la entrada al alumnado en tres franjas horarias, a las 7,45 h, a las 8 h o a las 8,20 h.
– Actividades a la hora del comedor y por la tarde de octubre a mayo: contacuentos, inglés, teatro, kidsbrain, arte y dibujo, ajedrez, robótica, música, guitarra, batucada, yoga, fútbol, baloncesto, patinaje y tenis.
– Talleres en días laborables no lectivos: Navidad, Pascua, junio y septiembre.
– Campamento de verano: la última semana de junio se organiza un campamento de verano, el curso 2015-2016 tuvo lugar en Les Alcusses, Moixent.

Para poder participar en las actividades que organiza la Comisión de Actividades Extraescolares, el alumnado ha de ser socio/a de la AMPA.

Os invitamos a participar en esta comisión y a que aportéis vuestras ideas y ganas de colaborar con la escuela de vuestros hijos e hijas.

Si queréis más información, escribid un correo a extraescolars.ampamaxaub@gmail.com.


Contacte

ampa.maxaub@gmail.com

ampa.maxaub@gmail.com

Atenció a les famílies

A partir del 3 d’Octubre

Dilluns a Dijous 
Lunes a jueves

17 a 18:30 h

Fitxa d´inscripció – Ficha de Inscripción

2016-2017

Web del centro

Camiseta/Samarreta

Samarreta Max Aub

Mànega llarga i curta, 6€

Participa

Menú escolar

Calendario Escolar

Unidos con Etiopía

Entradas

abril 2017
L M X J V S D
« Mar    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

A %d blogueros les gusta esto: