Què és l’AMPA?

L’AMPA, som l’associació de mares i pares voluntaris de la nostra escola que tenim com a objectiu general, promoure la participació i col.laborar amb les activitats educatives del centre, buscant millorar l’educació dels nostres fills i filles i de les infraestructres del centre.

El AMPA, somos la asociación de madres y padres voluntarios de nuestro colegio, que tenemos como objetivo general promover la participación y colaborar en las actividades educativas del centro, intentando mejorar la educación de nuestras hijas e hijos y las infraestructuras del colegio.

Finalitats de la nostra AMPA

a) Assistir les mares, pares i/o persones tutores en tot allò que concerneix a l’educació dels seus fills i filles.

b) Defendre els drets dels pares i mares pel que fa a l’educació de les seues filles i fills.

c) Participar en l’elecció de la representació dels pares i mares en els òrgans col∙legiats del centre, presentant candidatures i garantint el correcte desenvolupament del procés electoral.

d) Prendre part en els òrgans del municipi, comarca, zona, província, comunitat autònoma o administració central de l’Estat, en què s’haja establit o es requerisca la presència de l’associació, fins i tot mitjançant la presentació de candidatures.

e) Col.laborar en la labor educativa del centre, promocionant i organitzant, la realització d’activitats extraescolars i complementaries, culturals, esportives i ocioses.

f) Informar, orientar i estimular a les mares i pares respecte a les obligacions i drets que els pertanyen en relació a l’educació de les seues filles i fills.

g) Promoure i facilitar la participació dels pares i mares en el control de la gestió del centre.

h) Fomentar les relacions de cooperació del centre amb altres centres escolars, sectors socials i culturals de l’entorn.

i) Promoure la plena realització del principi de gratuïtat en l’àmbit del centre, així com l’efectiva igualtat de drets de tot l’alumnat sense discriminació per raons socioeconòmiqes, ideològiques, confessionals, de raça o sexe.

j) Demanar als poders públics l’acompliment de les lleis, reglaments i plans d’actuació relatius a l’educació.

k) Desenvolupar programes d’educació familiar per promocionar a les mares, pares i/o persones tutores, coneiximents i orientacions relacionades amb la seua funció educadora.

l) Contribuir a l’adequat funcionament dels serveis del centre.

m) Vetlar pel respecte als drets dels alumnes.

n) Representar els interessos generals dels pares i mares davant les instàncies educatives i altres organismes.

 

 1. Asistir a las Madres y Padres o personas tutoras en todo aquello que concierne a la Educación de sus hijos, hijas y/o menores en tutela.
 2. Defender los derechos de los Madres y Padres en cuanto concierne a la Educación de sus hijos, hijas y/o menores en tutela.
 3.  Participar en la elección de las personas que representaran a las Madres y Padres en los Órganos Colegiados del Centro, presentando candidaturas, velando por la pureza del proceso electoral y colaborando en la correcta realización de las elecciones.
 4.  Participar en los Órganos del Municipio, Comarca, Zona, Provincia, Comunidad Autónoma o Administración Central del Estado, en los que se halla establecido o se quiera la presencia de la Asociación, incluso mediante la presentación de candidatura.
 5.  Colaborar en la labor educativa del Centro, promoviendo y organizando, en su caso, la realización de actividades extraescolares y complementarias, culturales, deportivas y recreativas.
 6.  Informar, orientar y estimular a las Madres y Padres respecto a las obligaciones y derechos que les incumben en relación con la Educación de sus hijas, hijos y/o menores en tutela.
 7. Promover y facilitar la participación de las Madres y Padres en el control de la gestión del Centro.
 8. Fomentar las relaciones de cooperación del Centro con otros establecimientos escolares y los sectores sociales y culturales del entorno.
 9. Promover la plena realización del principio de gratuidad en el ámbito del Centro, así como la efectiva igualdad de derecho de todo el alumnado, sin discriminación por razones socioeconómicas, ideológicas, confesionales, raza, identidad sexual o identidad de género.
 10. Requerir a los poderes públicos el cumplimiento de las Leyes, Reglamentos y Planes de Actuación relativos a la Educación, recabando la atención y ayuda que ésta merece.
 11. Desarrollar programas de Educación familiar para proporcionar a Madres, Padres y personas Tutoras, conocimientos y orientaciones relacionadas con su función educadora.
 12.  Contribuir al adecuado funcionamiento de los diversos servicios del Centro.
 13.  Velar por el respeto a los derechos del alumnado.
 14.  Cualesquiera otras que le sean asignadas directa o indirectamente por las Leyes.

 

Estatuts  de l’AMPA

estatuts ampa-max aub-morvedre (3)(pincha sobre enlace para descargar documento)

Anuncios

Contacte

ampa.maxaub@gmail.com

ampa.maxaub@gmail.com

Atenció a les famílies

A partir del 3 d’Octubre

Dilluns a Dijous 
Lunes a jueves

17 a 18:30 h

Fitxa d´inscripció – Ficha de Inscripción

2018-2019

Web del centro

Camiseta/Samarreta

Samarreta Max Aub

Mànega llarga i curta, 6€

Participa

Menú escolar

Calendario Escolar

Unidos con Etiopía

Entradas

noviembre 2018
L M X J V S D
« Oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Anuncios

A %d blogueros les gusta esto: