La Comissió de Comunicació té objectiu de difondre a les famílies associades totes les informacions que es generen des del centre, tant les que afecten a tràmits administratius, a les mobilitzacions per l’educació pública com ara al funcionament de l’associació.
Ens comuniquem amb tu a través de circulars en les motxilles, el whatsapp del grup de classe, el tauló del centre, el nostre facebook i la web de l’ampa.

Busca’ns ací i en les xàrcies socials i assabenta’t de tot el que necessites saber. I també pregunta qualsevol cosa que t’interesse i conta’ns qualsevol tema que cregues que hem de conéixer.

També pots col.laborar si t’agraden les xàrcies socials i internet.

……

La Comisión de Comunicación tiene objetivo de difundir a las familias asociadas todas las informaciones que se generan desde el centro, tanto las que afectan a trámites administrativos, a las movilizaciones por la educación pública como el funcionamiento de la asociación.
Nos comunicamos contigo a través de circulares en las mochilas, el whatsapp del grupo de clase, el tablón del centro, nuestro facebook y la web de la Ampa.

Búscanos aquí y en las redes sociales y entérate de todo lo que necesitas saber. Y también pregunta cualquier cosa que te interese y cuéntanos cualquier tema que creas que debemos conocer.

También puedes colaborar si te gustan las redes sociales e internet.

Perfil de facebook de l’AMPA Max Aub

Perfil de twitter de l’AMPA Max Aub

Anuncios

Contacte

ampa.maxaub@gmail.com

ampa.maxaub@gmail.com

Atenció a les famílies

A partir del 3 d’Octubre

Dilluns a Dijous 
Lunes a jueves

17 a 18:30 h

Fitxa d´inscripció – Ficha de Inscripción

2018-2019

Web del centro

Camiseta/Samarreta

Samarreta Max Aub

Mànega llarga i curta, 6€

Participa

Menú escolar

Calendario Escolar

Unidos con Etiopía

Entradas

noviembre 2018
L M X J V S D
« Oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Anuncios

A %d blogueros les gusta esto: